Algemene info

De winterlessen omvatten 20 gevarieerde lessen waarin alle facetten van de tennissport aan bod komen. De lessen start vanaf maandag 24 september.

Ons aanbod omvat zowel Kleuter- en KidsTennis voor de allerkleinsten en Jeugdtennis voor de oudere jeugdspelers. Tevens omvat ons aanbod ook lessen voor volwassenen.

Tijdens de vakanties organiseren we ook stages. Een variatie tussen tennis, sport en spel verzekeren uw kind een zeer leuke sportweek! Meer info kan u terugvinden op de website in het menu stages. Alle lesvolgers dienen aangesloten te zijn bij Tennis Vlaanderen om in orde te zijn met de verzekering. Nieuwe lesvolgers dienen dus deze verzekeringsbijdrage te betalen.

Indien u betaalt voor aanvang van uw eerste les, geniet u van volgende voordelen:

  • kortingsbon Artengo
  • kortingsbon voor vakantiestages

Betaling kan zowel contant op de eerste training als via overschrijving op rekeningnummer IBAN BE 87 0018 1417 1394 met duidelijke vermelding van uw naam en voornaam.

Hebt u nog vragen, aarzel dan niet om met ons contact op te nemen: via [email protected] of bellen naar Tom +32 496 270 541.

Schrijf je nu in voor de winterstages

Ons aanbod omvat zowel Kleuter- en KidsTennis voor de allerkleinsten en Jeugdtennis voor de oudere jeugdspelers. Tevens omvat ons aanbod ook lessen voor volwassenen. Volwassenen die willen starten met tennis kunnen kiezen voor ons voordelig Start to Tennis programma, maar ook volwassenen die hun tennisspel willen verfijnen kunnen bij ons terecht.

Schrijf je nu in