Algemene info

De zomerlessen omvatten 9 gevarieerde lessen waarin alle facetten van de tennissport aan bod komen. De lessen starten in de week van 20 april.

Ons aanbod omvat zowel Kleuter- en KidsTennis voor de allerkleinsten en Jeugdtennis voor de oudere jeugdspelers. Tevens omvat ons aanbod ook lessen voor volwassenen.

Tijdens de vakanties organiseren we ook stages. Een variatie tussen tennis, sport en spel verzekeren uw kind een zeer leuke sportweek! Meer info kan u terugvinden op de website in het menu stages. Alle lesvolgers dienen aangesloten te zijn bij Tennis Vlaanderen om in orde te zijn met de verzekering. Nieuwe lesvolgers dienen dus deze verzekeringsbijdrage te betalen.

Indien u betaalt voor aanvang van uw eerste les, geniet u van volgende voordelen:

  • kortingsbon voor aankoop Artengo materiaal (zie folder)
  • kortingsbon voor vakantiestages

Betaling kan zowel contant op de eerste training als via overschrijving op rekeningnummer IBAN BE 87 0018 1417 1394 met duidelijke vermelding van uw naam en voornaam.

Hebt u nog vragen, aarzel dan niet om met ons contact op te nemen: via [email protected] of bellen naar Tom +32 496 270 541.

Onze algemene voorwaarden kan u hier terugvinden

Schrijf je nu in voor de zomerlessen

Ons aanbod omvat zowel Kleuter- en KidsTennis voor de allerkleinsten, jeugdtennis voor de oudere jeugdspelers en volwassentennis

Schrijf je nu in